Gurmanski paketi

Star pregovor pravi "eno jabolko na dan prežene zdravnika stran".

Zdravo jabolko vsebuje veliko vitaminov in antioksidantov, ki obvarujejo naš organizem pred virusi, bakterijami, pozitivno vplivajo na srce, zmanjšujejo holesterol itd. Vendar danes najdemo v trgovini jabolka industrijske pridelave, mi vam z največjim veseljem ponudimo podeželjska jabolka.

Na kmetiji pridelujemo različne dobrote iz jabolk, vam lahko za domov pripravimo različne gurmanske paketke, kateri so sestavljeni po vaši želji. Občutite podeželje tudi ko se boste vrnili v domače zavetje.

Cenik jabolčnih dobrot:

domači jabolčni sok 1l   1,50 €
jabolčni kis 1l   1,50 €
jabolčni krhlji  150 g  2 €
jabolčni krhlji  250 g  3 €
jabolčni krhlji  300 g  4 €
jabolčni krhlji  500 g 6 €

 

Domač jabolčni sok

Sveže stisnjen jabolčni sok velja za čarobno krepčilo in osvežilno naravno pijačo, saj vsebuje vse koristne učinkovine iz zrelih domačih jabolk; veliko kalcija, kalija, fosforja in železa. Naravni jabolčni sok je bil eno od prvih zdravil proti depresiji in raznim vnetjem.

Domač jabolčni kis

Včasih so ljudje bolj znali uporabiti lastnosti kisa, naj bo v prehrani, zdravju ali za čiščenje hiše. Po obdobju, ko nismo dali kaj dosti na kvaliteten kis, se v zadnjem času spet zavedamo prednosti naravnega, domačega kisa. Kis v industriji lahko pripravijo tudi brez sodelovanja narave, vodi preprosto dodajo pet odstotkov ocetne kisline in umetne arome in dobijo ceneni kis. Doma pa ga raje izdelamo iz zdravih domačih jabolk.

Domači jabolčni krhlji

Suho sadje velja za resnično dober vir energije. Če ste sladkosnede narave in iščete nekaj primernega za vas in vaše otroke, kar bi potešilo vašo željo po sladkem in vas hkrati napolnilo z vitamini, potem je suho sadje prava rešitev za vas. Ponujamo vam najkvalitetnejše jabolčne krhlje - iz nežveplanega in domačih jabolk. 

FaLang translation system by Faboba